Dijous, 21 Març 2019

L’Ajuntament de Riudoms organitza tallers de formació teatral

 

 

  • Els cursos es faran duran els mesos d’abril, maig i juny

 

L’Ajuntament de Riudoms organitza tallers de formació teatral per a adults que vulguin iniciar-se com per a persones que ja han experimentat l’emoció de pujar a un escenari. La formació rep el nom de Fem Teatre! i es basarà en una introducció als diferents llenguatges teatrals.

 

Els cursos se celebraran durant els mesos d’abril, maig i juny, dividits en 12 sessions , tots els dimecres de 20 a 22 hores, al Teatre Auditori Casal Riudomenc. La inscripció està oberta des d’avui fins a a completar les 15 places disponibles. El preu de les dotze sessions formació és de 60 euros per persona.

 

El responsable de la formació és el director de teatre, Carles Bigorra. Nascut a Reus, és actor, director de teatre i professor de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Format principalment a l’Institut del Teatre de Barcelona, entre molts altres treballs és conegut a les nostres comarques per participar en l’espectacle «En alta mar» (2016) i per dirigir, junt amb la companyia Dramèdia Teatre de Riudoms, les obres «Descalços pel parc» (2016) i «Déu» (2018). El 20 de gener passat, va ser a Riudoms amb l’obra «Turist or not turist» que va protagonitzar amb Gerard Domènech i Edu Méndez i que es va representar al Teatre Auditori.