Dilluns, 25 Març 2019

El taller «Parlem, Cuinem i Tastem» finalitzarà amb un «cara a cara» entre una experta nutricionista i el sotsdirector de Mas Passamaner.

La darrera sessió del cicle de tallers sobre alimentació en adults tancarà amb un showcooking.

La regidoria de Formació de l’Ajuntament de Riudoms tancarà demà el cicle de tallers sobre alimentació «Parlem, Cuinem i Tastem» amb un cara a cara entre l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras. El cicle que ha consistit en 3 sessions celebra el seu taller final demà 26 de març a la Llar de Jubilats, al carrer Sant Jaume, número 2, de Riudoms a les 5 de la tarda.

 

El cicle, amb un notable èxit de públic en les dues sessions anteriors, finalitzarà amb un showcooking protagonitzat pels dos experts del món de l’alimentació. Un esdeveniment culinari que «no deixarà ningú indiferent», en paraules de la regidora de Benestar Social, Gent Gran i Formació, Montse Corts. A més, assegura Corts, «fins ara, el format i l’enfocament de les xerrades ha agradat molt, tant pels continguts com per la manera d’explicar-los».

 

«Parlem, Cuinem i Tastem» és un cicle organitzat en tres sessions mensuals que va començar al gener passat. És una formació oberta a tothom i gratuïta, en la qual s’han tractat temes per poder cuinar plats fàcils de preparar amb les proporcions de proteïnes, carbohidrats, lactis, etc. idònies per dur una dieta saludable amb productes de proximitat i de temporada.