Dimecres, 20 Març 2019

Benvinguts Pagès

En què consisteix?

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

A més, aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

Gaudirem d’explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyaran les seves barques, podrem degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura. Sigueu Benvinguts a Pagès!

Reserveu-vos la data: Benvinguts a Pagès 2019 tindrà lloc els propers 1 i 2 de juny.

Incripcions son fins el 31 de Març, tant si ets pagès com tens un restaurant o un allotjament, 

A partir del mes de març podreu consultar els participants d’enguany i planificar un cap de setmana a pagès per a tots els públics.

Coneixereu l’origen dels productes cultivats, criats i pescats a casa nostra, podreu gaudir de la cuina del territori als restaurants i dormir en els allotjaments rurals. Ah! I podreu omplir el rebost comprant productes de proximitat directament de les mans dels seus productors.

Vine al cap de setmana de portes obertes a pagès! 

Tota la informació a la pàgina web :  https://benvingutsapages.cat/